Sjunde januari

Hade ännu en perfekt dag igår. Det enda som var, var att Malvis råkade spilla ut sin mjölk till lunchen.. Över hennes snuttefilt.. Så det var hon ledsen över hela dagen, som tur är ska jag tvätta idag. Det blir faktiskt första tvätten för snutten. Eller nej förresten, den har åkt med en gång tidigare innan hon började använda den flitigt.
Det är rätt kul att se hur fäst hon är vid den, och MORMOR, den är REDAN nött i hörnen, så när du läser det här så vet du.. att Malva önskar sig en snuttefilt i flanell i 3-årspresent med likadana, virkade kanter.. För den här slits med mycket kärlek varje dag precis som den innan ♥
 
 
Vi gjorde ungefär samma saker som i onsdags, bara det att vi inte kunde baka en sockerkaka, mjölet räckte inte. Så idag ska vi baka en till sockerkaka har jag lovat! Hon är ju bäst på de, den där lilla knorren. Hon har bakat det så mycket med sin farmor, så hon nästan vet allt som ska vara i smeten.
När Malte sov middag på min mage så tittade Malva på Doc Mcstuffins och var även doktor själv. Den här gången var det jag som var sjuk. Hon fick ta tempen (på låtsas) i min munn och efter de såg hon fundersam ut, varpå hon säger "Men, men.. mamma, du har en trasig tand". Mycket riktig.. Jag har en tand i underkäken som är riktigt dålig, som jag inte vet varför dom inte fixat ordentligt från början. Den är temporärt lagad två gånger.. Senast lagade dom den temporärt för att ens se om det var möjligt att rädda den. I vilket fall som helst så svarade jag "Japp, det har mamma, och vet du varför? För att där har det suttit ett tandtroll". Hon svarade att hon inte gillade tandtroll och att hon skulle borsta tänderna sen. Lilla plutt.
 
En annan rolig sak hon sa idag var "Mamma, när Malte blir stor kan han också äta broccoli, korv och makaroner". Det är hennes absoluta favoriträtt! Knasboll ♥