Fredag

Idag har vi varit utanför dörren var det första som kom upp i mitt huvud, haha. Men det är vi varje dag. Men de flesta dagarna denna vecka har jag bara gått och hämtat Malva och that's it. Om man bortser från en halvtimmas promenad ensam i regnet. En paus ifrån verkligheten. Vad passade då inte bättre än att ta en promenad i regnet? Skölja av sig ångesten som gnager i en.
I vilket fall som helst så har jag nu fått en tid till allmänpsykiatriska fast i januari. Så nu skiter jag i allt och börjar med lägsta dosen på Strattera fram tills dess utan ordination av läkare. Jag behöver känna mig mer stabil i både kropp och själ så det var tur att jag hittade några kartor Strattera här hemma. Tog som de flesta av er vet de innan jag blev gravid med Malte. Så det är inget nytt för mig.

Jag och Malte åkte med mamma till Hälla idag. Hon skulle till Toysraus så jag och Malte poppade över till Ica Maxi och gick in på Hälla Shopping en snabbis. Köpte lite gott till ikväll och ett par byxor till Malte. Sedan var det hem och lämna saker och hämta Malva på dagis på en gång. En av de bästa stunderna på dagen. När man får hämta en glad liten knorr som saknat sin mamma och som mamman saknat henne! Den där känslan som uppkommer när man går in genom dörren och sin dotter kommer springandes. Den när man sätter sig på huk och omfamnas av en man älskar så högt och när hon säger "Min mamma". Jag skulle mer än gärna ha henne hemma, men då förlorar vi hennes plats och Malva älskar sitt dagis. Så det skulle kännas elakt att ta det ifrån henne också. 

Farfarn ringde en stund efter att vi kom hem och frågade om han fick låna Malva en stund. Självklart! Det uppskattar hon massor och varje gång man nämner farfar, farmor eller mormor så skiner hon upp som en sol. Den kärleken hon visar dom och dom visar henne gör en mamma väldigt glad i hjärtat! Det är obeskrivligt! Och vi är så glada och tacksamma för allt NI gör för oss och våra barn! TACK! ♡ 

Nu ska vi mysa vidare i soffan. Jag och S har ätit god mat och myst i soffan framför Idol med Malte. Malva vaknade precis och var ledsen. Hon har sedan dagis klagat på magen. Så det är nog det som är problemet nu med. Hon har funkat utan sin Forlax i snart 2 veckor, men jag och S pratade lite och imorgon inför vi det igen ett tag framöver för att se om det släpper. Hon har bajsat själv varje dag på morgonen. Men idag gjorde hon inte det utan mitt på dagen. Så något är galet i tarmsystemet just nu och vi hoppas att det släpper snarast för hennes skull! ♡
♡♡♡