Trött som bara den..

Igår kom den ikapp mig.. den sär sömnen. Som jag varit utan ett bra tag pga. allt pluggande. Jag sov i princip hela dagen.. Till en början somnade jag vid kl 01 på ntten och vaknade strax innan 07.30. Klev upp, åt lite frukost och fick skjuts till skolan. Skolan var mellan 08.30-10.30. Jag var såå nära på att säga till läraren under rasten att jag behövde åka hem för att jag var på väg att somna ett flertal gånger under föreläsningen. Men jag gav mig ju fan på att hålla mig vaken sista 45 minutrarna. Nåväl. Jag har ju sett i mitt block bland mina anteckningar hur det gick. Ska jag vara ärlig, så har jag ingen aning om vad vad som sagts under föreläsningen. Jag kan bara utgå ifrån mina anteckningar och dem handlar om "Polen, det första offret".  Här nedan kan ni ju titta hur vackert jag skriver när jag sover på lektionerna.. Jag skrattade så jag dog när jag såg dem idag..
Förövrigt, när jag kom hem ifrån skolan gick jag och la mig. Ställde klockan på 13.15 eftersom M slutade 14. Jag sov bokstavligen igenom larmet och vaknade 13.55..
Sebbe frågade sin mamma snällt om hon kunde ha M en stund, så jag fick vila, för det spelade ingen roll vad jag än gjorde. Så fort jg satte mig ner så slöt sig ögonen. Så hon var snäll och hämtade M vid 16.15. Efter de gick jag och la mig igen och vaknade när Sebbe ringde 18.15 och hade slutat, för vi skulle äta kvällsmat där. När vi kom hem därifrån så somnade jag 21.30 och sov till 11.00. Gick upp två ggr på natten och kissade.
Idag är jag fortfarande trött, men jag har orkat med lite i alla fall.
 
"Och ingen ordentlig kläde:(" haha