Sjukstuga

Vi har haft sjukstuga här hemma. Men nu är Malva och Sebastian friska i alla fall. Bara jag kvar, som får dras med en väldigt irriterande hosta. Igår på kvällen hostade jag så att jag höll på att kräkas, och idag när jag satt på toaletten och skulle kissa så fick jag världens hostattack. Jag kan säga såhär, det var tur att jag satt på toa, annars hade jag kissat på mig. Det gick inte att hålla emot. Har även haft tryckhuvudvärk, men den har släppt. Så nu är det "bara" snorandet och hostan. Jippie. Det är inte alls kul att vara sjuk när man är gravid. Man får inte stoppa i sig vad för nå läkemedel som helst då, så hostan är värst. Mollipect är i princip enda alternativet, och den hjälper inte mig för fem öre. Här behövs starkare grejer, såsom cocillana eller lepheton. 
 
I vilket fall som helst har Malva haft rotavirus. Har tyckt så fruktansvärt synd om henne de dagar hon hade det. I hela 6 dagar plågades hon av vattenbajs. Flera gånger om dagen. Tilllslut var hon ledsen när hon hade bajsat, förmodligen för att det sved. Stackare. Men i fredags förra veckan bajsade hon sista gången, tack&lov.
 
Hon fick vara hemma idag, då hon somnade vääldigt försent igårkväll och så åt hon väl inge vidare, men imorgon ska hon äntligen få gå till ett av hennes favoritställen -  dagis.
 
 
Idag har vi hälsat på hos mamma/mormor och min fina lilla gammelkille Flox. Han ena öga har blivit värre, så förmodligen får han en till kur med ögondroppar och salva, annars får han skutta vidare på de evigt gröna ängarna, vilket känns oerhört jobbigt och tråkigt.